Volledig nieuwe webshop, vertrouwde service

Volledig nieuwe webshop, vertrouwde service

Welkom op de volledig vernieuwde webshop van Risja Sportballen. Toen 1 juli 2016 Brenda de Bont-Jumpertz officieel het stokje van Sjaak van Houts overnamen besloot zij dat het tijd was voor een nieuwe webshop die zal voldoen aan alle normen en waarden van de meest recente ontwikkelingen op het internet.

Natuurlijk gaat daarmee de service ook vooruit. Zo is het nu mogelijk om te betalen via iDeal en PayPal, kun je makkelijker producten vinden dankzij de zoekfunctie en stellen we de gebruiker in staat de producten te beoordelen, want we gaan er natuurlijk van uit de eindgebruiker onze producten net zo fijn vindt als wij dat zelf vinden.

Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met de nieuwe webshop. We hopen dat dat ook voor jou geldt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Snelle verzending

Persoonlijke afhandeling

Binnen 14 dagen retourneren

Support via +31 657307865

X
X